Haber

Konya’da 2 kızı taciz eden zanlı kovalamaca sonunda yakalandı

Konya’da Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Alaeddin Bulvarı üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, Açık Cezaevi’nden tahliye olan BP kaldırımda yürüyordu. Kızları (15) ve MK’yi (16) sözlü taciz etti.

Arbede çıkınca kaçmaya çalıştı.

Kızlardan yardım isteyen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bir süre sonra etrafa toplanan kalabalık BP’ye saldırmak istedi. Polis ekipleri saldırıyı engellemeye çalışırken arbede çıktı.

Polisin ayağı kırıldı

BP, arbede sırasında polisten kaçmaya çalıştı. BP’yi yakalamaya çalışan isimsiz bir polis memuru, kasıtlı olarak sağ bacağı kırıldı. Grubun ortasında bulunan Musa A., kendisine engel olmaya çalışan polislerden birinin kolunu ısırırken, diğerinin de bacağını tekmeledi.

tutuklu

Yüzde 46 engelli raporu bulunan ve tansiyon hastası olan epilepsi hastası Musa A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bacağı kırılan polis memuru ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Kolları ısırılan ve bacağına tekme vurulan iki polis memuru Konya Numune Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu